Donderdag 20 november was het dan zover, om 9 uur s'morgens klaar voor vertrek richting Belgie om onze dieren in te kooien voor de  Europese Brahmashow die wordt gehouden van  21 t/m 23 november in Afflichem (B)

Gelukkig hebben we de avond ervoor groen licht gekregen van de organisatie i.v.m. de heersende vogelgriep in Nederland en zijn vol goede moed vertrokken.

Na een voorspoedige reis van 3 uur aangekomen in Afflichem waar we eerst het papierwerk voor de inschrijving etc. afgehandeld hebben, om vervolgens de dieren in te kooien.....

Maar helaas...vanuit Nederland kwam het bericht dat er opnieuw vogelgriep uitgebroken was en de organisatie gaf ons te kennen dat we onze dieren niet mochten inkooien en weer mee naar huis moesten nemen!

Een grote teleurstelling natuurlijk want we hebben er toch een aantal maanden naar uitgezien en waren zeer benieuwd hoe onze dieren het er in dit internationale gezelschap zouden afbrengen, al begrijpen we natuurlijk ook wel dat het niet alleen voor ons maar voor alle andere Nederlandse inzenders een grote teleurstelling is geworden en ook voor de organiserende Belgische Brahmaclub helaas een grote strop is geworden.

Na een wat minder voorspoedige reis en met een aanmerkelijk minder goed humeur uiteindelijk savonds tegen half acht weer thuis.

 

Tot zover ons Belgisch kippenavontuur.